Pembaca Media Prima TV9 jam 7 News Anchor menggayakan busana sedondon koleksi butik.
News Anchor TV3, Buletin Utama Jam 8, saudara Asrul Nizam menggayakan Baju Melayu Butik Byserra.
DAI HIDAYU menyarung kebarung pink fuschia tempahan khas oleh Gudang Jahit untuk rancangan GEMA RAYA TV 1, RTM.
Presenter TV9, saudari Saree Abdullah menggayakan kebaya batik Syarifah Butik Byserra.
Presenter TV3, Buletin Sukan Jam 8, saudara Nazri Antari menggayakan Baju Melayu Butik Byserra.
Alhamdulillah, terima kasih keluarga tercinta Tuan Izzul Hadi, sudi menempah jahit busana Baju melayu dan baju kurung.
Presenter TV3, Nightline Buletin saudara Kelvin Ong menggayakan Baju Melayu Butik Byserra.
USTAZAH Annisha Anuar dari YADIM sudi menyarung busana jubah abaya dari Butik Byserra di dalam rancangan TV Dengarlah Dulu di TV1.
Terima kasih Tuan Ustaz Mohd Hariri Mohd Daud di atas kesudian menyarung busana baju melayu di Majlis Tilawah dan Hafazan Al Quran Peringkat Kebangsaan 1447H/2026M.
Terima kasih Tuan Ustaz Ahmad Burhan Sidqi Dato A Rahim di atas kesudian menyarung busana baju melayu di Majlis Tilawah dan Hafazan Al Quran Peringkat Kebangsaan 1447H/2026M.
Terima kasih Tuan Ustaz Yansari Yusof di atas kesudian menyarung busana baju melayu di Majlis Tilawah dan Hafazan Al Quran Peringkat Kebangsaan 1447H/2026M.
Pembaca Media Prims TV9 jam 7 saudara Irfan Ali & saudari Zaira Zakaria , menggayakan busana sedondon koleksi butik.
Aktiviti BREAKFAST WITH UKHUWAH bersama staff butik dan jahit.
Aktiviti SAMBUTAN HARI LAHIR staff butik dan jahit.
Pelanggan setia sekeluarga, terima kasih setiap tahun bersama kami
Pelanggan dari UK nak merasa KEMEJA BATIK pantai timur
Pelbagai kaum singgah membeli busana melayu di butik !